Tillbaka CCDK Nyhavn

ColliCare Danmark öppnar nytt kontor i Vejen, Jylland

Sedan juni har vårt danska kontor utökat verksamheten med en ny avdelning i Vejen, vilket förbättrar tjänsterna och hållbarhetsinsatserna.
Den nya avdelningen är strategiskt placerad i centrala Jylland för att optimera transportflöden och utöka tjänsteutbudet. 

I sommar har Vejen-avdelningen välkomnat tre högt kvalificerade operativa medarbetare med omfattande erfarenhet av europeisk och nordisk järnvägs- och vägtransport. De nya teammedlemmarna inkluderar Simon Schlünsen, Ilia Bak och Dawid Nowak, vars expertis kommer att stärka ColliCares operativa kapacitet.

Vejen är idealiskt beläget för att få tillgång till cross-docking, lagring och andra optimeringsmöjligheter som kompletterar vårt logistiknätverk. Dessutom har Carsten Stampe anslutit sig som försäljningschef, med 30 års erfarenhet inom transport- och logistikbranschen. Carsten Stampes expertis förväntas stödja det kommersiella teamet tillsammans med Jakob Nordborg och stärka vår marknadsnärvaro.

Utökade Tjänster

Vår Vejen-avdelning kommer att erbjuda omfattande vägtransporttjänster över alla nordiska länder samt import- och exportlösningar mellan kontinenten och Norden. Våra danska nyckelmarknader inkluderar Skandinavien, Benelux, Italien, Polen och de baltiska länderna. Med dedikerade avdelningar i Indien och Kina är vi också väl positionerade för att erbjuda högkvalitativa tjänster från Asien.

Miljöengagemang

Vi är engagerade i hållbarhet och gör betydande investeringar i utveckling av järnvägstjänster och fordon som drivs av förnybara bränslen och gaser. Företagets mål är att erbjuda miljövänliga alternativ genom att flytta mer gods från väg till järnväg och sjötransport. ColliCare är dedikerade till att följa Parisavtalet och arbetar aktivt mot att uppnå 1,5-graders klimatmålet.

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark